HR-konsult till Psykiatri Södra Stockholm

Är du engagerad, nyfiken och brinner för HR-frågor? Har du dessutom arbetat några år inom HR och söker efter nya spännande utmaningar? Då är vi rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter 

Som HR-konsult är du en viktig teamspelare som har till uppgift att stötta verksamhetens sektions-/och enhetschefer. Arbetet rör sig brett inom hela HR-området, från ren personaladministration till förhandlingar i personalfrågor, rehabiliteringsärenden, lönerevision och rekrytering. Du gör även uppföljning inom personalområdet med hjälp av statistiska underlag och HR-system. Du är en viktig del i att samtliga dokument inom området arbetsmiljö finns på plats på kliniknivå och är kända inom organisationen. 

Kvalifikationer 

Du har relevant utbildning på universitets- eller högskolenivå. Du har några års erfarenhet av liknade arbete, gärna med inriktning på arbetsrätt och personalekonomi. Självklart brinner du för personalfrågor och håller dig uppdaterad med det senaste inom området. Du har goda kunskaper i Microsoft Office programmen med tonvikt på Word och Excel. Om du tidigare arbetat i personalsystemet Heroma är det meriterande. Har du även tidigare erfarenhet eller kunskap om arbete inom vården eller från offentlig verksamhet tror vi att du kommer in i arbetet snabbt! 

 

Personliga egenskaper 

Som person är du genuint intresserad av människor, organisationer och de processer som uppstår när dessa möts. Du är pedagogisk och du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Vi tror också att du kan hantera flera processer parallellt, du tycker om att vara spindeln i nätet och är både initiativtagande och självgående i ditt arbete. Då vi arbetar med att utveckla verksamheten ser vi gärna att du har en analytisk förmåga och möjlighet att koppla statistiska underlag till behov och verksamhetsmål. 

 

Övrig information 

Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimmar och 3 000 kr i årligt friskvårdsbidrag. 

Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut. Kliniken tillämpar SLSO’s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret.  

Sista dag för ansökan är den 23 november.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Läs mer och ansök här.